Bent u op zoek naar een betrouwbare plaatser van chape en/of vloerisolatie voor uw project? Dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft en kan rekenen op onze professionaliteit en vakmanschap! 

— Paul Vloemans

 
unnamed.jpg
 

VLOEichape

Vloeichape is een chape die, in tegenstelling tot traditionele cementchape, vloeibaar gegoten wordt. Deze is quasi zelfnivellerend en supersterk. We kunnen zowel anhydrietgebonden als cementgebonden vloeichape plaatsen.

Ontdek meer →

Vloerisolatie

Vloerisolatie kan op twee manieren bekeken worden: thermische isolatie en akoestische isolatie. Thermische vloerisolatie heeft tot doel het warmteverlies via de vloer te minimaliseren of op te heffen indien er dik genoeg kan geïsoleerd worden. Geluidsisolatie heeft als functie het beperken van overlast door contactgeluiden.

Ontdek meer →

CEMENTCHAPE

De cementchape is algemeen de best gekende dekvloer bij particulieren en zelfs professionelen in de bouwsector. Dit type chape kan zowel binnen als buiten (bvb. als onderlaag voor uw terrastegels) gebruikt worden. 

Ontdek meer →

 

We proberen u hier al op een  zo duidelijk mogelijke manier onze verschillende producten en diensten voor te stellen, zodat u zich al een mooi beeld kan vormen van onze mogelijkheden.